BOKA TID NU

Ett träningscenter för alla

Våra anläggningar är väl utrustade med ett stort och omfattande urval av maskiner, redskap och kunnig personal för att hantera allt ifrån nybörjare till tävlande atleter.

Från nybörjare till atleter
BOKA TID NU
TRÄNING & BEHANDLINGAR
Personlig träning

Personlig Träning hos Acrius innebär att du som kund kan boka personlig träning med våra PT eller våra Fysioterapeuter. Som tränare har de olika kompetenser och träningsbakgrund. Har du särskilda mål eller förutsättningar så kan det vara bra att boka en Personlig Träningskonsultation först. Våra PT’s breda kompetens gör att vi kan ta emot hela spektrat av kunder, alltifrån PT efter rehab till PT för elitidrottare.

Om Acrius Borås

Vår verksamhet startade 2011 och då med olika behandlingar under namnet En Zon För Allt. 2012 började vi göra träningsupplägg och 2017 flyttade vi till nuvarande lokaler där vi erbjuder olika behandlingar men också ett gym för träning enskilt och i grupp.

 

ANMÄLAN MEDLEMSSKAP

Skriv in dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig och hittar rätt träningsupplägg.  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter

  PRISER

  BEHANDLINGAR

  Massage 750 kr
  Ortotobionomi 750 kr
  Zonterapi 750 kr
  Mindful Tapping 750 kr

   

  Träningskort
  Årskort 4 549  kr (autogiro 379 kr/månad)
  Årskort Student/Senior 3 949 kr (autogiro 329 kr/månad)
  Halvårskort 2 900 kr

   

  Acrius Team Träning

  Träning i mindre grupp med personlig tränare, 2-6 personer, ca 55 min per tillfälle.

  Pris per person vid 10 tillfällen Offert
  Pris per person vid 20 tillfällen Offert

  Kontakta oss för pris.

   

  Personling Träning
  Ett tillfälle 750 kr
  5 tillfällen 3 600 kr
  10 tillfällen 7 000 kr

   

  Reservation för prisändring.

  BOKA TID NULÄS MER

  Gym & Träning

  Ju mer du vet om kroppen och träning, desto bättre och roligare blir träningen. Det gäller oavsett om du är vanlig motionär eller elitidrottare. Oavsett om du vill springa Göteborgsvarvet lite snabbare, göra bättre resultat på golfbanan, vill vinna serien eller få mer energi i vardagen. Hos oss kan du träna på egen hand, med tränare eller i grupp. Vi finns alltid på plats om du har frågor eller vill ha tips.

  BEHANDLINGAR

  Patient testar handledsstöd till ett tangentbord
  Zonterapi

  Zonterapi är framförallt inflammationsläkande och i förlängningen kan den även ta bort smärta och värk. Kroppens kraftigaste läkningsverktyg är just inflammation och feber. Att dämpa feber blir för kroppen, som att kasta rodret överbord när man är mitt ute på havet.

  Genom att höja upp den inre elden med zonterapi kan man få kroniska åkommor att läka ut. Det är därför som gamla krämpor ofta kommer tillbaka under en kort tid, under en läkningsfas. Får kroppen den stimulans den behöver så strävar den alltid till jämvikt. Hälsa är egentligen ett naturligt tillstånd för kroppen.

  Zonterapi kan effektivt behandla:
  mag- och tarmbesvär, migrän och huvudvärk, allergi, astma och eksem, barnlöshet, mensvärk, menstruationsstörningar och hormonella besvär, inflammation och ledbesvär, högt blodtryck, utmattningssymptom, stress och sömnbesvär.

  Mindful tapping

  Lugna din känslohjärna

  Det tar på krafterna att försöka bemästra stress, malande tankar och obehagliga känslor, för att inte tala om smärtor och spänningar. Det är lätt att skylla stressen på yttre händelser, men i själva verket är det våra känslomässiga reaktioner på händelserna som stressar oss. När känslorna väl dragit igång är det inte så lätt att varken tänka klart eller bete sig förnuftigt. Det är då man vill kunna Mindful Tapping! För då kan man själv lugna sin känslohjärna, återfå balansen och tänka klart igen!

  Enkelt och vardagsnära med vetenskaplig förankring

  Med Mindful Tapping har du ett redskap så du själv kan lugna din känslohjärna och förändra inlärda stressmönster. Med Mindful Tapping kan oro, spänningar, huvudvärk, kramp i magen och andra obehagskänslor i kroppen förändras inom minuter. När du åter är lugn och avspänd blir du mer fokuserad, sover bättre och mår bättre. Stress och negativa känslor som ilska, oro och nervositet kan på sikt ge högt blodtryck, magproblem, ångest, smärtor i rygg och nacke och sömnproblem. Därför är det viktigt att ta hand om stressen i tid.

  Ortobionomi

  Ordet ortobionomi betyder “Läran om den naturliga rörelsen”.
  Orto = rak/normal, bio = rörelse/levande, nomi = läran om.

  Ortobionomin föddes i USA i början på 60-talet av den Osteopatiske läkaren Dr Lawrens H Jones. Ortobionomin är en mycket mjuk metod vars syfte är att släppa på muskelspänningar som hindrar en leds naturliga rörlighet. Då man i behandlingen får de muskulära spänningarna att släppa påverkas även kotor, leder och ligament och därmed förbättras även rörligheten. Terapeuten följer den rörelse som kroppen accepterar i det skadedrabbade området. I behandlingen använder man sig av mjuka, lätta tryck och rörelser för att minska på och lösa upp muskelspänningar. Dessa spänningar skapades en gång för att skydda kroppen, vid ex. olycka, fall och överbelastning. Genom att göra den korta muskeln ännu kortare, känner kroppen när det är skönt och spänningsfritt och först då skickar hjärnan en ny signal till muskeln att nu är det dags att släppa efter. Fördelen med denna metod är att den är lugn, mjuk, följsam och framför allt smärtfri då man hela tiden arbetar åt det håll som leden vill. Musklerna minns allt vi varit med om.

  Telefon:

  033-25 00 00

  0703-254 259

  0706-254 256

  Adress:

  Göteborgsvägen 35, 504 35 Borås

  E-post:

  AKTIVITETER BORÅS

  Veckopass


  VeckodagTider
  Måndag06.30 Cirkel 45
  12.15 TRX 45
  17.15 Cirkel 45
  18.15 Cirkel 45
  Tisdag09.00 Senior Cirkel
  10.00 Senior Cirkel
  12.15 HIIT 45
  17.00 HIIT 45
  18.00 Yoga 45
  Onsdag06.30 HIIT 45
  12.15 Cirkel 45
  17.15 Cirkel
  Torsdag09.00 Senior Cirkel
  10.00 Senior Cirkel
  12.15 HIIT 45
  17.30 TRX 45
  18,15 Kondition-HIIT 45
  Fredag12.15 Yoga 45

  Taggtider:

  Alla dagar  05.00 – 22.00

  ÖPPETTIDER

  VeckodagTider
  Måndag08.00 - 19.00
  Tisdag08.00 - 19.00
  Onsdag08.00 - 19.00
  Torsdag08.00 - 19.00
  Fredag08.00 - 18.00
  LördagObemannad. Taggmedlem har tillgång.
  SöndagObemannad. Taggmedlem har tillgång.

  Tagtider:

  Alla dagar  05.00 – 22.00

  Claes Fridell

  Cert. Dipl. Medicinsk Massageterapuet. STAC Elittränare

  Massage, Personlig Tränare

  Lisa Cras

  Personlig Tränare, Kostrådgivare, Gruppinstruktör

  Angela Fridell

  Dipl. Zonterapeut

  Zonterapi, Ortobionomi, Mindful Tapping

  Fredrik Nero

  Löptränare & Thorax trainer

  Löpträning

  Amelie Oscar

  Reception

  Kundrådgivare

  Meja Nero

  Gymvärd

  Elenor Enhager

  Gruppinstruktör

  Klara Johansson

  Gymvärd