BOKA TID NU

Ett träningscenter för alla

Våra anläggningar är väl utrustade med ett stort och omfattande urval av maskiner, redskap och kunnig personal för att hantera allt ifrån nybörjare till tävlande atleter.

Från nybörjare till atleter
BOKA TID NU
Personlig träning

Personlig Träning hos Acrius innebär att du som kund kan boka personlig träning med våra PT eller våra Fysioterapeuter. Som tränare har de olika kompetenser och träningsbakgrund. Har du särskilda mål eller förutsättningar så kan det vara bra att boka en Personlig Träningskonsultation först. Våra PT’s breda kompetens gör att vi kan ta emot hela spektrat av kunder, alltifrån PT efter rehab till PT för elitidrottare.

Om Acrius Borås

Vår verksamhet startade 2011 och då med olika behandlingar under namnet En Zon För Allt. 2012 började vi göra träningsupplägg och 2017 flyttade vi till nuvarande lokaler där vi erbjuder olika behandlingar men också ett gym för träning enskilt och i grupp.

 

PRISER

BEHANDLINGAR

Massage 750 kr
Ortotobionomi 750 kr
Zonterapi 750 kr
Mindful Tapping 750 kr

 

Träningskort
Årskort 4 549  kr (autogiro 379 kr/månad)
Årskort Student/Senior 3 949 kr (autogiro 329 kr/månad)
Halvårskort 2 900 kr

 

Acrius Team Träning

Träning i mindre grupp med personlig tränare, 2-6 personer, ca 55 min per tillfälle.

Pris per person vid 10 tillfällen Offert
Pris per person vid 20 tillfällen Offert

Kontakta oss för pris.

 

Personling Träning
Ett tillfälle 750 kr
5 tillfällen 3 600 kr
10 tillfällen 7 000 kr

 

Reservation för prisändring.

BOKA TID NULÄS MER

Gym & Träning

Ju mer du vet om kroppen och träning, desto bättre och roligare blir träningen. Det gäller oavsett om du är vanlig motionär eller elitidrottare. Oavsett om du vill springa Göteborgsvarvet lite snabbare, göra bättre resultat på golfbanan, vill vinna serien eller få mer energi i vardagen. Hos oss kan du träna på egen hand, med tränare eller i grupp. Vi finns alltid på plats om du har frågor eller vill ha tips.

BEHANDLINGAR

Patient testar handledsstöd till ett tangentbord
Zonterapi

Zonterapi är framförallt inflammationsläkande och i förlängningen kan den även ta bort smärta och värk. Kroppens kraftigaste läkningsverktyg är just inflammation och feber. Att dämpa feber blir för kroppen, som att kasta rodret överbord när man är mitt ute på havet.

Genom att höja upp den inre elden med zonterapi kan man få kroniska åkommor att läka ut. Det är därför som gamla krämpor ofta kommer tillbaka under en kort tid, under en läkningsfas. Får kroppen den stimulans den behöver så strävar den alltid till jämvikt. Hälsa är egentligen ett naturligt tillstånd för kroppen.

Zonterapi kan effektivt behandla:
mag- och tarmbesvär, migrän och huvudvärk, allergi, astma och eksem, barnlöshet, mensvärk, menstruationsstörningar och hormonella besvär, inflammation och ledbesvär, högt blodtryck, utmattningssymptom, stress och sömnbesvär.

Mindful tapping

Lugna din känslohjärna

Det tar på krafterna att försöka bemästra stress, malande tankar och obehagliga känslor, för att inte tala om smärtor och spänningar. Det är lätt att skylla stressen på yttre händelser, men i själva verket är det våra känslomässiga reaktioner på händelserna som stressar oss. När känslorna väl dragit igång är det inte så lätt att varken tänka klart eller bete sig förnuftigt. Det är då man vill kunna Mindful Tapping! För då kan man själv lugna sin känslohjärna, återfå balansen och tänka klart igen!

Enkelt och vardagsnära med vetenskaplig förankring

Med Mindful Tapping har du ett redskap så du själv kan lugna din känslohjärna och förändra inlärda stressmönster. Med Mindful Tapping kan oro, spänningar, huvudvärk, kramp i magen och andra obehagskänslor i kroppen förändras inom minuter. När du åter är lugn och avspänd blir du mer fokuserad, sover bättre och mår bättre. Stress och negativa känslor som ilska, oro och nervositet kan på sikt ge högt blodtryck, magproblem, ångest, smärtor i rygg och nacke och sömnproblem. Därför är det viktigt att ta hand om stressen i tid.

Ortobionomi

Ordet ortobionomi betyder “Läran om den naturliga rörelsen”.
Orto = rak/normal, bio = rörelse/levande, nomi = läran om.

Ortobionomin föddes i USA i början på 60-talet av den Osteopatiske läkaren Dr Lawrens H Jones. Ortobionomin är en mycket mjuk metod vars syfte är att släppa på muskelspänningar som hindrar en leds naturliga rörlighet. Då man i behandlingen får de muskulära spänningarna att släppa påverkas även kotor, leder och ligament och därmed förbättras även rörligheten. Terapeuten följer den rörelse som kroppen accepterar i det skadedrabbade området. I behandlingen använder man sig av mjuka, lätta tryck och rörelser för att minska på och lösa upp muskelspänningar. Dessa spänningar skapades en gång för att skydda kroppen, vid ex. olycka, fall och överbelastning. Genom att göra den korta muskeln ännu kortare, känner kroppen när det är skönt och spänningsfritt och först då skickar hjärnan en ny signal till muskeln att nu är det dags att släppa efter. Fördelen med denna metod är att den är lugn, mjuk, följsam och framför allt smärtfri då man hela tiden arbetar åt det håll som leden vill. Musklerna minns allt vi varit med om.

Telefon:

033-25 00 00

0703-254 259

0706-254 256

Adress:

Göteborgsvägen 35, 504 35 Borås

E-post:

AKTIVITETER BORÅS

Veckopass


VeckodagTider
Måndag06.30 Cirkel 45
12.15 TRX 45
17.30 Cirkel 60
Tisdag09.30 Senor Cirkel
12.15 HIIT 45
17.00 HIIT 45
18.00 Yoga 45
Onsdag06.30 HIIT 45
12.15 Cirkel 45
17.30 Cirkel 60
Torsdag09.30 Senior Cirkel
12.15 HIIT 45 min
17.30 Kondition-HIIT 60 min
Fredag12.15 Yoga 45

Tagtider:

Alla dagar  05.00 – 22.00

ÖPPETTIDER

VeckodagTider
Måndag08.00 - 19.00
Tisdag08.00 - 19.00
Onsdag08.00 - 19.00
Torsdag08.00 - 19.00
Fredag08.00 - 18.00
LördagObemannad. Taggmedlem har tillgång.
SöndagObemannad. Taggmedlem har tillgång.

Tagtider:

Alla dagar  05.00 – 22.00

Claes Fridell

Cert. Dipl. Medicinsk Massageterapuet. STAC Elittränare

Massage, Personlig Tränare

Lisa Cras

Personlig Tränare, Kostrådgivare, Gruppinstruktör

Angela Fridell

Dipl. Zonterapeut

Zonterapi, Ortobionomi, Mindful Tapping

Fredrik Nero

Löptränare & Thorax trainer

Löpträning

Amelie Oscar

Reception

Kundrådgivare

Meja Nero

Meja Nero

Gymvärd

Elenor Enhager

Elenor Enhager

Gruppinstruktör

Klara Johansson

Klara Johansson

Gymvärd