KURSER

HÄLSOSTARTEN

KOST & TRÄNINGSCOACHING 

Välkommen till en höst i hälsans tecken! Under 8 veckor hjälper vi dig med att nå dina vikt- och träningsmål på ett roligt och lärorikt sätt för en bättre långvarig hälsa.

Träning
Ditt utgångsläge avgör hur vi lägger upp din träning. Träningen kommer att vara individanpassad, men utföras i grupp ihop med övriga deltagare på Hälsostarten. Dina mål och ambitioner står i fokus när vi skräddarsyr träningen just för dig! Efter Hälsostarten för du tips och råd om din fortsatta träning, och du erbjuds ett aktivt liv ihop med oss på Acrius.

Kost
Utgångspunkten är alltid ren och naturlig mat! Mat som kroppen mår bra av och kan ta till sig på rätt sätt. Mat som gör att du känner dig mätt och kan träna bra. Vi jobbar inte med några Quick fix dieter, utan bygger kosten med en grund i långsiktig hälsa utifrån dina förutsättningar och mål.

Hälsostarten
Du starta med att komma på en av våra informationskvällar. Här får du träffa din personliga tränare Adam Hortans och din kostrådgivaren Patrik Bogren. Tillsammans presenterar upplägget. Därefter signerar du upp dig för ditt personliga 8 veckors program – Hälsostarten.

Du får personlig kostrådgivning med kostplan och grundläggande recept. Du får fylla i en hälsoenkät, och vi mäter din kroppssammansättning. Detta ligger till grund för din kostplan, som du får uppföljning av under varje vecka.
Du får ett personligt träningsprogram med 8 träffar ihop med Adam på Acrius gym i Trollhättan. Summering, utvärdering och fortsatta tips efter avslutad Hälsostart!

Pris: 3750:-

FÖRELÄSNINGAR

Styrke-, stabilitet- och koordinationsträning för  fotbollsspelare

Introduktion i grundläggande styrketräning, koordination och rörlighet för fotbollsspelare. Praktisk genomgång, träning och sammanfattning.

Tid:

90 min

Plats:  

Acrius gym eller att ute på fotbollsplanen. Kontakta oss för mer info.

Föreläsare:

Marie Pettersson leg fysioterapeut och fystränare för TFK/HIS damlag. Maria Andersson leg fysioterapeut och fotbolls- och fystränare för GIF/LSK Dam U.

Kontakt:
maria@acrius.se 
marie.pettersson@acrius.se

Introduktion styrketräning gym för fotbollsspelare 15-18 år

Teoretisk genomgång av styrketräning med skivstång för ungdomar.

Praktisk genomgång och träning av teknik i gym.

Tid:

90 min.

Plats:

Acrius gym

Föreläsare:

Marie Pettersson leg fysioterapeut och fystränare  för TFK/HIS damlag. Maria Andersson leg fysioterapeut och fotbolls- och fystränare för GIF/LSK Dam U.

Kontakt:
maria@acrius.se 
marie.pettersson@acrius.se