Skip to main content

Bokningarna ökar

Våran PT Adam Hortans är en av våra mest aktiva Milon instruktörer. Vi har trots covid-19 ökat installationerna i Miloncirkeln. Vad vi tror är orsaken till det är att med denna träningsform som är tidseffektiv och lätt att förstå bidrar till ett rent och säkert träningspass.  installationen innebär att man gör en individuell mätning av längd och styrka som får våra maskiner att ställa in sig exakt efter dig.

Adam har många års erfarenhet av styrketräning

Jag  tränar även själv två till tre gånger i veckan och ser att min styrka och kondition blivit bättre tack vare Milon. Jag är flerbarns förälder och har haft svårt att hitta tid till träning men med detta koncept så kan jag träna snabbt och nå mina mål.

Vill du veta mer om milon? Gå in på våran Milonsida och anmäl intresse