• Du är närmare ditt mål idag, än du var igår

    202304 ACRIUS WEBB 2321
  • Du är närmare ditt mål idag, än du var igår

    202304 ACRIUS WEBB 2321

Bli medlem

Som medlem hos Acrius får du tillgång till en motiverande träningsmiljö, utmanande gruppträningspass, välutbildad personal – och inte minst en härlig gemenskap av likasinnade människor.

Våra medlemmar kan träna fritt på våra anläggningar i Uddevalla, Trollhättan och Ljungskile (öppnar i september 2023).

Som medlem kommer du också att bli inbjuden till att delta på våra olika event, temakvällar, workshops och föreläsningar i hälsans tecken.

Vi erbjuder flera olika medlemskap, inklusive månadsmedlemskap och årskort. Pris för medlemskap ligger från 429 kr/mån med 1 år i bindningstid. Du kan också välja att inkludera Milon eller personlig träning i ditt medlemskap om du vill ha extra stöttning i din träning.

När du har skickat in din ansökan och betalat medlemsavgiften får du en tagg som ger dig tillträde till gymmet under våra öppettider. Du kan då börja träna och utveckla din hälsa och styrka.

Vi ser fram emot att välkomna dig till någon av våra anläggningar och hjälpa dig att uppnå dina träningsmål!

Bokad visning

Det ska kännas tryggt att teckna medlemskap hos oss. I samband med ett bokat möte hos en av våra Medlemsrådgivare (kostnadsfritt såklart) får du möjlighet att träna 1 gång utan kostnad – samma dag eller vid ett senare tillfälle. Boka in dig på ett möte genom att kontakta oss via mejl eller telefon.

Önskar du däremot träna endast en dag i vårt fina anläggning kan du lösa en engångsträning för att få tillgång till lokalen.

Är du intresserad av att bli medlem?

En bra start mot ett hälsosammare liv är att fylla i dina uppgifter här och skicka dem till oss så att vi kan kontakta dig.

    Snabbanslutning