• Du är närmare ditt mål idag, än du var igår

  • Du är närmare ditt mål idag, än du var igår

Bli medlem

Som medlem hos Acrius får du tillgång till en motiverande träningsmiljö, utmanande gruppträningspass, välutbildad personal – och inte minst en härlig gemenskap av likasinnade människor.

Våra medlemmar kan träna fritt på våra anläggningar i Uddevalla, Trollhättan och Ljungskile (öppnar i september 2023).

Som medlem kommer du också att bli inbjuden till att delta på våra olika event, temakvällar, workshops och föreläsningar i hälsans tecken.

Vi erbjuder flera olika medlemskap, inklusive månadsmedlemskap och årskort. Pris för medlemskap ligger från 429 kr/mån med 1 år i bindningstid. Du kan också välja att inkludera Milon eller personlig träning i ditt medlemskap om du vill ha extra stöttning i din träning.

När du har skickat in din ansökan och betalat medlemsavgiften får du en tagg som ger dig tillträde till gymmet under våra öppettider. Du kan då börja träna och utveckla din hälsa och styrka.

Vi ser fram emot att välkomna dig till någon av våra anläggningar och hjälpa dig att uppnå dina träningsmål!

Prova-på-träning

Det ska kännas tryggt att teckna medlemskap hos oss. Därför får du möjlighet att prova på en träning innan du tecknar medlemskap.

Boka gärna in dig på en visning på ca 20 min (kostnadsfritt såklart) så kan vi visa dig vår fina anläggning och allt vad du får med ett medlemskap. I samband med en bokad visning får du även träna 1 gång utan kostnad – samma dag eller vid ett senare tillfälle.

Är du intresserad av att bli medlem?

En bra start mot ett hälsosammare liv är att fylla i dina uppgifter här och skicka dem till oss så att vi kan kontakta dig.

    Snabbanslutning