• Företagsfriskvård

    202304 ACRIUS WEBB 2376

Starkare och friskare företag skapar framgång

Rörelse skapar glädje, och glädje främjar hälsa. På Acrius vet vi att investeringen i dina medarbetares hälsa är en investering i ditt företags framtid. Vårt skräddarsydda utbud av företagsträning är utformat för att passa just era behov och mål. Tillsammans skapar vi en friskare och mer produktiv arbetsplats.

Boka företagsträning med oss och investera i en friskare, mer produktiv arbetsplats. Gemensam hälsa, en nyckel till framgång!

Träning tillsammans

Gruppträning är mer än bara fysisk aktivitet; det är en gemenskap och en källa till motivation.

Upplev kraften i gemenskapen och nå nya höjder. Vi kan erbjuda bl.a. Cirkelträning, Olympiska lyft, Tabata, Kondition, mobility och Milon på vår anläggning men vi kan också komma till er och hålla i pass, både inomhus och utomhus. Vi skräddarsyr upplägg efter era önskemål.

Om Acrius:

Acrius är ett familjeägt företag som är specialiserade på helhetshälsa.

Sedan 2006 har vi på Acrius i  arbetat passionerat med att göra din hälsa till vårt fokus. Vi vill inte bara hjälpa dig att leva bättre, utan också känna dig starkare, rörligare och smärtfri. Vi har ett fullt utrustade gym, skapat i en varm atmosfär. Tillsammans med våra personliga tränare vill vi vara din träningsfamilj.

Hos Acrius är det mer än en filosofi – det är vår passion och din framtid. Vi erbjuder både träning, tester, kostrådgivning, massage och olika behandlingar. Vi hjälper dig med din hälsa! Träning för livet.

Snabbanslutning