• PT duo & small group Uddevalla, Trollhättan & Ljungskile

  Träna med vänner eller kollegor

  Teamträning Trollhättan, Uddevalla, Ljungskile
 • PT Team & small group Uddevalla, Trollhättan & Ljungskile

  Träna med vänner eller kollegor

  Teamträning Trollhättan, Uddevalla, Ljungskile

PT TEAM & SMALL GROUP

Att komma i gång med träningen kan vara en utmaning för många. Det kan vara svårt att hitta motivationen att träna på egen hand, eller så kan du känna dig överväldigad av alla olika träningsalternativ som finns att välja på. En populär och uppskattad lösning på det kan vara att gå med i en liten tight träningsgrupp som vi kallar för PT TEAM. Vi startar upp grupper med olika teman och inriktningar flera gånger varje år.

Till våra träningsgrupper kan du anmäla dig ensam, tillsammans med en vän, med kompisgänget eller med några kollegor. Att träna tillsammans med människor som du redan känner – eller helt nya träningskompisar – kan vara mycket roligare och mer motiverande än att träna på egen hand.

En träningsgrupp kan vara ett bra sätt att träna med specifika önskemål. Vissa grupper är inriktade på viktnedgång, medan andra är mer fokuserade på mammaträning eller styrketräning. Det finns också grupper som är inriktade på specifika idrotter eller aktiviteter. Allt är möjligt – det viktigaste är att vi rör på oss.

Med en träningsgrupp eller träningspartner som du trivs med så är det lättare att hålla motivationen uppe. PT TEAM kan vara ett utmärkt sätt att träna tillsammans med andra människor där alla får stöd och motivation från en av våra personliga tränare. Våra personliga tränare är utbildade för att hjälpa människor att nå sina träningsmål. Dessutom kan en personlig tränare ta fram en träningsplan som är anpassad efter individuella behov och mål. Alla kan vara med i dessa grupper oavsett nivå, det finns något för alla.

Samla gänget och boka in er nu!

202304 ACRIUS print 2172 scaled

Så här kan ett team eller small group se ut:

 • 16 tillfällen
 • 4-6 personer i varje team
 • Gemensamt mål
 • Glädje och motivation att träna i grupp
 • Inledande individuellt samtal
 • Tester och uppföljning

Priser PT team & PT duo

TräningPris
PT Duo1 gång 1 050 kr
5 ggr 4 950 kr
10 ggr 9 750 kr*

För fler PT klipp, prata med personalen

PT Team350 kr per gång för medlemmar

Max 6 pers/grupp

Träningsprogram med uppföljning2 träffar 1 500 kr
Tanitavägning – mätning av kroppssammansättning400 kr
* 1 Tanitavägning ingår i PT paket med minst 10 ggr

Vi reserverar oss för prisändringar och eventuella felskrivningar.

202304 ACRIUS WEBB 1736

TEAMTRÄNING I UDDEVALLA, TROLLHÄTTAN & LJUNGSKILE

Vi erbjuder personliga tränare för grupper på våra träningscenter. Vi finns nu från hösten 2023 även i Ljungskile. Vårt geografiska upptagningsområde är hela Bohuslän, Älvsborg och Skaraborg. Tveka inte på att komma till oss för att få hjälp av en duktig PT oavsett om du bor kring Strömstad, Skara, Kungälv, Mellerud eller Bengtsfors.

Snabbanslutning