• Träna Sensopro i Trollhättan

    3 img
  • Sensopro i Trollhättan

    202304 ACRIUS WEBB 2127

Sensopro balansträning

Vill du förbättra din balans, styrka och kroppskontroll? Då kanske Sensopro är det perfekta träningsredskapet för dig! Sensopro erbjuder en ny sorts rolig och utmanande träning som kan ta din träning till en helt ny nivå.

I vår Sensopro i Trollhättan kan du träna oavsett om du är motionär, rehabtränar eller är elitidrottare! Detta är ett träningsredskap som passar alla oavsett ålder, eventuella skador eller tidigare träningsvana.

Med Sensopro får du möjlighet att utmana dina sinnen och muskler på ett unikt sätt. Balansträningen blir roligare och mer effektiv när du står på den instabila plattan. Genom att låta dina balansreceptorer utmanas kommer du gradvis att förbättra din stabilitet och kroppskontroll. Det kan vara svårt i början, men när du känner hur kroppen anpassar sig och blir starkare kommer du att vilja fortsätta att utvecklas.

Sensopro balansträning
sensopro

Det bästa med Sensopron är mångsidigheten, du kan använda den för att träna både styrka och kondition. Genom att göra olika styrkeövningar med fötterna på Sensopro-plattan kommer du att aktivera flera muskler samtidigt – även de som du kanske inte trodde att du hade. Det ger dig en intensiv och effektiv träning som utmanar hela kroppen.

Om du har haft skador, särskilt kring fötterna, kan Sensopron vara ett fantastiskt verktyg för rehabilitering. Genom att utföra balans- och stabiliseringsövningar på Sensopro kan du stärka musklerna runt fotleden. Det hjälper dig att återfå styrka och stabilitet i skadade områden och det minskar också risken för framtida skador.

Att träna på plattan är inte bara är effektivt, det är roligt också! Att utmana dig själv på den instabila plattan kommer att ge dig en känsla av spänning och belöning när du når dina träningsmål. Du kommer att känna dig starkare, mer balanserad och mer självsäker i din träning.

Ge dig själv möjligheten att förbättra din balans, styrka och kroppskontroll med denna nya träningsmetod och se vilka snabba resultat du också kan få.

Läs mer på sensopro.swiss/se-sv/

Snabbanslutning