• MASSAGE I Uddevalla, Trollhättan & Ljungskile

    202304 ACRIUS print 2460 kopiera
  • MASSAGE I Uddevalla, Trollhättan & Ljungskile

    202304 ACRIUS print 2460 kopiera

Massage

Massage är en behandling som kan lösa en mängd olika problem. Det är en avkopplande metod som kan hjälpa till med att lindra stress, ömhet och smärta i rygg eller nacke. Oavsett om du har en aktiv livsstil eller sitter mycket still vid skrivbordet så kan det vara en fantastisk behandling för att lösa upp spänningar, muskelknutar och stelhet i kroppen.

En av de största fördelarna med massage som friskvård är dess förmåga att frigöra spänningar i musklerna. Det gör att spänningar som orsakats av daglig stress, träningspass eller en stillasittande livsstil kan lindras. Genom att öka blodcirkulationen kan massagen också bidra till att lindra muskelsmärta och förbättra rörligheten.

Regelbunden massage kan ha positiva effekter för mer än bara kroppen. Det kan hjälpa till att lindra mental stress och ångest samt ge en förbättrad sömn. Genom att du slappnar av i kroppen så kan massagen bidra till att minska spänningar och oro, vilket kan få dig att känna dig mer balanserad och harmonisk.

Om du behöver lindra muskelsmärta, minska stress och spänningar – eller bara vill ha en stund av total avkoppling – så är massage ett utmärkt val. Det är en hälsosam behandling som kan hjälpa dig att må bättre.

Till skillnad från mjuka spabehandlingar så går vår massage mer på djupet för att göra gott där det behövs som mest.

Massage efter träning & sport

Massage är en viktig del av många atleters återhämtningsprocess efter sport och träning. Efter ett tufft träningspass eller tävling kan musklerna vara trötta och ömma och en djupgående massage kan hjälpa till att minska smärta och stelhet samtidigt som det ökar rörlighet och flexibilitet.

Att masseras efter träning kan också bidra till att förbättra blodcirkulationen, vilket hjälper till att transportera syre och näringsämnen till musklerna och därmed påskynda återhämtningen. Dessutom kan massage hjälpa till att minska inflammation och förhindra skador genom att mjuka upp spända muskler och bindväv.

Oavsett om du är en professionell idrottare eller en motionär, så kan massage efter hård fysisk aktivitet vara en viktig del av din träningsrutin. Genom att boka regelbundna massagebehandlingar kan du hjälpa kroppen att förkorta återhämtningstiden och minska risken för skador, samtidigt som du främjar en mer avslappnad och balanserad livsstil.

202304 ACRIUS WEBB 2464
202304 ACRIUS WEBB 2458

MASSAGE I UDDEVALLA & TROLLHÄTTAN

Vi erbjuder välgörande och friskvårdande massage från Acrius olika center i Uddevalla & Trollhättan. Vårt geografiska upptagningsområde är hela Bohuslän, Älvsborg och Skaraborg. Tveka inte på att komma till oss för att få hjälp oavsett om du bor kring Strömstad, Skara, Kungälv, Mellerud eller Bengtsfors.

Snabbanslutning