• Träna Milon i Uddevalla, Trollhättan & Ljungskile

    Mixa styrka och kondition i snabba och effektiva pass

    Milon i Trollhättan, Uddevalla & Ljungskile
  • Träna Milon i Uddevalla, Trollhättan & Ljungskile

    Mixa styrka och kondition i snabba och effektiva pass

    Milon i Trollhättan, Uddevalla & Ljungskile

Milon

Milon är en populär och effektiv träningsmetod som passar för alla, oavsett erfarenhet och träningsnivå. Milon-systemet består av olika träningsmaskiner som är individuellt anpassade för att maximera din träning. Dessa maskiner är utformade för att effektivisera träningen och samtidigt minska risken för skador. Ett varv i Milon tar bara 20,5 minuter!

Träningen är anpassningsbar och passar för dig som är i behov av rehabträning såväl som för dig som är elitidrottare.

Milon är en mix av styrka och kondition

Milon-träning ger en snabb och effektiv helkroppsträning. Milon är en mix av styrka och kondition och varje pass är anpassat efter dig. Du behöver inte tänka på vilka övningar som är lämpliga eller hur du ska ställa in maskinerna, utan behöver bara fokusera på att genomföra själva träningspasset på ett optimalt sätt. Maskinerna anpassar sig automatiskt till din kropp och dina rörelser, vilket gör det möjligt att genomföra träningen snabbt och smidigt.

En annan fördel med Milon-träning är att det är säkert att utöva. Maskinerna är utformade för att minimera risken för skador och för att ge dig en korrekt hållning under träningen. Därför är Milon-träning idealiskt för personer som är nybörjare, som har skador eller andra hälsoproblem.

Boka en introduktionskurs nu, så är du en bit på vägen mot dina träningsmål!

Hur fungerar Milon?

För att komma i gång med träning med Milon behöver du först boka in en tid med vår Milon-coach för en introduktionskurs där du får lära dig om maskinerna och hur de fungerar. Under denna introduktionskurs får du också tips från coachen som hjälper dig att komma i gång med träningen och även råd om hur du kan förbättra din teknik i Milon.

Efter introduktionskursen kan du boka in träningspass på egen hand eller tillsammans med vår Milon-coach. Med en coach får du hjälp med att sätta upp mål för din träning och du kommer även att få personliga råd om hur du kan få ut det mesta av Milon.

Som medlem får du ett Milonkort kopplat till ditt ID som automatiskt ställer maskinerna efter din längd och styrka.

Ett varv i Milon tar 20,5 minuter och då passerar du 8 olika stationer – 2 konditionsmaskiner och 6 styrkemaskiner.

I styrkemaskinerna kör du 1 minut och har sedan 45 sek för återhämtning, rengöring och byte av träningsmaskin.

I konditionsmaskinerna kör du 4,5 min per maskin.

ALLT ÄR INSTÄLLT FÖR DIG, DU BEHÖVER BARA TRÄNA

Träna Milon
Milon cirkelträning
Milon passar alla

Milon i Uddevalla, Trollhättan & Ljungskile

Vi erbjuder Milon cirkelträning på våra träningscenter i Uddevalla & Trollhättan. Under hösten 2023 öppnar vi även i Ljungskile. Vårt geografiska upptagningsområde är hela Bohuslän, Älvsborg och Skaraborg. Tveka inte på att komma till oss för att träna Milon oavsett om du bor kring Strömstad, Skara, Kungälv, Mellerud eller Bengtsfors.

Snabbanslutning