• Sjukvårdsförsäkring

    Sjukvårdsförsäkring
  • Sjukvårdsförsäkring

    Sjukvårdsförsäkring

Sjukvårdsförsäkring

Har du råkat ut för en skada eller olycka? Då är vi på Acrius väldigt måna om att få dig tillbaka till ett normalt liv så snabbt som möjligt.

Har du en sjukvårdsförsäkring kan det dessutom vara så att kostnaden för din rehabilitering går att få täckt av ditt försäkringsbolag.

En sjukvårdsförsäkring kan täcka en mängd olika rehabiliteringsformer, inklusive fysioterapi/sjukgymnastik och naprapati.

Vi samarbetar med alla stora försäkringsbolag när det gäller behandlingar som täcks av deras sjukvårdsförsäkring. Det betyder att du kan komma till någon av våra anläggningar och få snabb och professionell behandling av våra legitimerade naprapater och fysioterapeuter.

För bokning – kontakta oss

Men – glöm inte att kolla med ditt försäkringsbolag först, det är alltid försäkringsbolaget som avgör om du kan få behandling via dem eller inte.

Rehab med sjukvårdsförsäkring

Att ha en sjukvårdsförsäkring kan vara en stor fördel när det gäller rehabilitering och behandling av skador eller sjukdomar. Rehabilitering är processen som hjälper dig att återhämta dig från skador, sjukdomar eller andra hälsoproblem och återvända till ditt normala liv.

Fördelen med att ha en sjukvårdsförsäkring är att du kan få tillgång till rehabiliteringstjänster utan att behöva betala för allt själv. Detta kan vara särskilt viktigt om du råkar ut för en skada eller sjukdom som kräver längre rehabiliteringsperioder, eftersom kostnaderna annars kan bli väldigt höga.

Att ha en sjukvårdsförsäkring kan också innebära kortare väntetider för att få rehabilitering, vilket kan vara extra viktigt om du har fått en akut skada eller sjukdom.

Våra specialister på området kan det bidra till att du återhämtar dig snabbare och på ett mer effektivt sätt. Att nyttja din sjukvårdsförsäkring med rehabilitering kan ge dig den hjälp du behöver för att återvända till ett normalt och aktivt liv snabbare.

Snabbanslutning