• Gym & träning

  Välkommen att träna hos oss i Uddevalla, Trollhättan & Ljungskile

  Träning i Trollhättan, Uddevalla & Ljungskile
 • Gym & träning

  Välkommen att träna hos oss i Uddevalla, Trollhättan & Ljungskile

  Träning i Trollhättan, Uddevalla & Ljungskile

Gym & träning

Vill du bli starkare, släppa stress eller skapa en mer aktiv och hälsosam livsstil? Acrius gym är inspirerande mötesplatser för dig som vill må bra genom att få in träning och motion i vardagen.

Vi vill förmedla glädjen i att träna och tycker att ett aktivt och hälsosamt liv är något du också ska få njuta av. Att träna på gym är bra för alla åldrar – så än är det inte för sent att börja.

Hos oss tränar allt från nybörjare som vill komma i gång på gymmet, till redan vältränade idrottare som tar sin styrka och kondition på allvar. Här kan du träna i den nivå som passar dig bäst – på egen hand, i grupp eller med en egen personlig tränare.

Vi tror på att skapa en atmosfär där du alltid känner dig välkommen och där du får den stöttning och inspiration du behöver för att nå dina mål. Vår personal ser till att du får en positiv upplevelse varje gång du besöker oss.

Som medlem på något av våra gym i Uddevalla, Trollhättan eller Ljungskile får du mer än bara en plats för träning. Du får en gemenskap av likasinnade människor som delar intresset för hälsa och träning.

Hälsosam styrka

Vi vill att du ska må bra och det är ingen hemlighet att styrketräning är bra för ditt hjärta, dina leder, muskler, ben och immunförsvar. Träning på gym är effektivt för dig som vill gå ned i vikt eller vill hålla dig i bra form.

Vilka mål du än har med din träning så finns det vetenskap bakom att regelbunden styrketräning på gym:

 • Förbränner kalorier och ökar din metabolism
 • Bibehåller eller ökar muskelmassa
 • Förbättrar immunförsvaret
 • Stärker skelett och smörjer leder
 • Förebygger hälsoproblem
 • Förbättrar balans, koordination och hållning
 • Förbättrar ditt självförtroende
 • Ger dig mer energi och ett bättre humör

Börja träna hos oss

Det ska kännas tryggt att teckna medlemskap hos oss.

Vi erbjuder dig som önskar en träningskonsultation där vi tar reda på mer om dig, vad du har för behov och mål samt presenterar en lösning som kan passa just dig. Du får då chansen att se våra lokaler och känna på atmosfären.

Ring 0522-101 51 eller mejla uddevalla@acrius.se så hjälper vi dig boka tid när du vill komma till vårt  gym i Uddevalla.

Ring 0520- 105 56 eller mejla trollhattan@acrius.se så hjälper vi dig boka tid när du vill komma till vårt gym i Trollhättan.

Ring 0522-777 800 eller mejla ljungskile@acrius.se så hjälper vi dig boka tid när du vill komma till vårt gym i Ljungskile.

Ett årskort med möjligheter

Våra årskort ger dig tillgång till träning på våra anläggningar i Uddevalla, Trollhättan och Ljungskile som öppnat september 2023. Vi kan även hjälpa till med olika alternativ och delbetalning av personlig träning eller TEAM träning. Du kan till exempel välja att dela upp betalningen på upp till 12 månader eller betala med ditt friskvårdsbidrag.

Träning i Trollhättan, Uddevalla & Ljungskile
Träning för alla åldrar

Snabbanslutning