• Din naprapat i Uddevalla

  Alltid med personlig vägledning

  Naprapat i Trollhättan, Uddevalla & Ljungskile
 • Din naprapat i Uddevalla

  Alltid med personlig vägledning

  Naprapat i Trollhättan, Uddevalla & Ljungskile

NAPRAPAT

Har du ont någonstans i kroppen? Du är inte ensam – och det finns bra hjälp att få mot smärtan.
Acrius naprapater i Uddevalla är experter på värk i rygg, leder och muskler och vi ger dig den rätta behandlingen så att du kan påbörja din väg tillbaka från det onda.

Naprapat i Uddevalla

NAPRAPAT UDDEVALLA

202304 ACRIUS WEBB 2201
202304 ACRIUS WEBB 1797

NAPRAPATI

Naprapati betyder ”korrigera orsaken till lidande”, vilket är det som våra naprapater lägger stor vikt vid.

Orsaken till det onda kan ofta bestå av flera faktorer. Faktorer som dålig sömn, dålig kosthållning, brist på motion, stress eller en förändrad biomekanik i kroppen kan leda till felbelastningar med smärta som följd.

Känner du igen dig i det så kommer det att göra dig gott med att träffa en av våra duktiga naprapater.

VÅRA BEHANDLINGSMETODER ÄR:

 • Ledbehandling – manipulation
 • Triggerpunktsbehandling
 • Justering med så kallad Thompson Dropp-teknik
 • Dry needling
 • Stötvågsbehandling
 • Träningsrådgivning
Naprapater korrigerar orsaken till problemet

Thompson Dropp-tekniken

Justering med Thompson Dropp-teknik är en metod som används för att behandla problem i ryggrad och leder. Tekniken bygger på en speciell justeringsbänk som naprapaten använder för att applicera tryck på olika delar av kroppen.

Vid behandlingen ligger du på bänken, som på naprapatens kommando utlöser en kraftig och snabb rörelse till kroppen. Denna rörelse kan hjälpa till att återställa normal funktion i leder och ryggrad.

Denna teknik är skonsam och säker eftersom kraften som appliceras är mycket kontrollerad och anpassad efter din kropp. Genom att använda denna metod kan naprapaten justera ryggrad och leder på ett effektivt och smärtfritt sätt.

Ett besök hos naprapaten

ETT BESÖK HOS NAPRAPATEN

När du kommer till en naprapat hos oss så kan du få hjälp oavsett om du har ihållande huvudvärk, problem med rygg, armbåge, knä eller någon annan del av kroppen.

Vid det första besöket kommer naprapaten be dig om att berätta om din situation och dina problem med smärta. Vidare kommer naprapaten att ställa frågor kring tidigare bekymmer och sjukdomar samt tar reda på om du tar några läkemedel, vad du arbetar med och vad du har för fritidsaktiviteter.

Innan behandlingen görs en undersökning. Då tar vi reda på var smärtan sitter, hur lederna fungerar, hur ditt rörelsemönster ser ut och hur det står till med styrkan i musklerna och reaktionsförmågan i nerverna.

På det här sättet skapar vi en helhetsbild för att hitta lämplig diagnos och behandling för just dig. Skulle vi misstänka en sjukdom eller hitta något symptom som bör utredas så ger vi remiss vidare till en läkare.

Under själva behandlingen använder naprapaten oftast sitt allra bästa verktyg – händerna. Med hjälp av händerna hittas varje enskild sena, led eller muskel som gör ont.

VI FÖREBYGGER, BEHANDLAR & REHABILITERAR

Målet med naprapatisk behandling är att det är orsaken till besvären som ska behandlas.

Som naprapater förebygger och behandlar vi funktionsrubbningar och smärttillstånd i rörelse- och stödorganen. Vi behandlar dina besvär från muskler, leder och nerver i hela kroppen, såsom ont i rygg, nacke, huvud, axlar eller höfter.

Rent fysiskt använder naprapaten en kombination av tekniker såsom stretchning och massage. Genom att behandla både muskler och leder uppnås en bättre funktion och rörlighet i hela kroppen.

Du kommer också att få personliga råd om hur du ska förebygga framtida skador och besvär. Från din naprapat får du med dig anpassade tips kring hur du uppnår en mer hälsosam livsstil genom kosthållning och träning.

Denna helhetssyn är själva kärnan inom naprapati och tillsammans hittar vi lösningar för att du ska kunna göra det du vill.

202304 ACRIUS WEBB 1989

Vi hjälper dig när du har besvär från muskler och leder

Målet med naprapatbehandlingen är att hjälpa dig att kunna utföra vardagen på det sätt du vill – utan att begränsas av smärta. Acrius naprapater gör allt för att hjälpa dig – oavsett om det är för att bli av med smärta eller om du vill förbättra din kropp och förebygga smärta i framtiden. Vår mission är att hjälpa dig att återfå och optimera din hälsa, så att du kan leva fullt ut. Läs mer om naprapati på naprapater.se

Träffa vår naprapat i Uddevalla

Vi erbjuder naprapati från Acrius hälsocenter i Uddevalla. Välkommen att kontakta oss!

Snabbanslutning