• 202304 ACRIUS WEBB 2255

Personlig Träning

PERSONLIG TRÄNING PÅ ACRIUS – VAD ÄR DET??

Vi, (Linnea & Adam i Trollhättan och Thea i Uddevalla) älskar att få er att göra erat bästa, att ta i, att ta ut er, att komma hem och känna att:- ” Jäklar va gött det känns i kroppen! Måbra hormonet flödar och jag är trött i kroppen men huvudet faktiskt är piggare”

Vi vill coacha och peppa dig att komma hit och köra även de dagar som känns jäkligt tunga och du tror att du aldrig kommer orka.

Jag säger: Du måste vara starkare än det jobb eller den idrottsgren du skall utföra

Du säger: Varför då?

Personlig träning – vi hjälper dig att bli den du vill bli. Har du inget direkt mål men känner att du behöver träna så hjälps vi åt att lista ut vad du vill med träningen och vilken träning som passar dig.

PERSONLIG COACH/PERSONLIG TRÄNING

Att komma igång, att ta första steget mot sitt mål, sitt nya jag, det är inte alltid så lätt att göra det själv. Många gånger behöver man stöttning och coachning för att hitta rätt spår och rutiner, lite oftare i början men även sen också för att vet du att någon ska se hur utvecklingen gått sen sist gång är sannolikheten att du går och tränar i mellan dessa tillfällen betydligt större.

Om man vill bli bra på piano så tar man ju pianolektioner, vill man bli bra på golf så tar man ju golflektioner så varför inte ta träningslektioner och få grunden till en hållbar kropp som klarar av både jobb och fritidsaktiviteter.

Snabbanslutning